Stiri
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Conferinta finala a proiectului “Sansa unei vieti mai bune”

 

Proiectul meseriilor care ne inspira se incheie cu o conferinta la IMPACT HUB Bucuresti (strada Halelor nr. 5), joi 17 decembrie, intre orele 13:00 si 14:00. Cu aceasta ocazie vom inaugura expozitia de fotoreportaje care portretizeaza angajatii la locul de munca, un scurt documentar cu intervirile unor oameni care ne-au inspirat prin meseria lor, precum si Ghidul de afaceri pentru start-up.


TES Business Solutions si VECO-ROM va invita la un eveniment care aduce sub reflectoare meseriile facute cu pasiune. Prin proiectul “Sansa unei vieti mai bune”, am promovat intens pe o perioada de 10  luni sase meserii care sunt indispensabile epocii moderne: contabil, cosmeticiana, lucrator comercial, patiser, operator produse lactate si babysitter.

AGENDA EVENIMENTULUI:
13:00 – 13:30 - Inregistrarea participantilor si „Cafeaua de bun-venit”
13:30 – 13:50 - Cuvant de bun venit si prezentarea rezultatelor proiectului
13:50 – 14:00 - Prezentarea ghidului de afaceri
14:00 – 14:20 - Campania de comunicare
14:20 – 14:30 - Proiectie video "Meseriile care ne inspira"
14:30 – 15:00 - Experienta celor care isi practica cu pasiune meseria
15:00 – 15:15 - Expozitie de fotografie
15:15 – 16:00 - Pauza de masa si Networking

Participarea este gratuita si se realizeaza pe baza unei inscrieri prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon + 40 (21) 41 00 224.

Scopul proiectului a fost de a forma oamenii care au nevoie de un loc de munca si de a cresterea gradul de angajare al persoanelor din mediul rural din zone foste industrializate din judetele Harghita si Giurgiu. Am reusit pe parcursul proiectului sa instruim peste 150 persoane, sa formam 130 si sa calificam 100 de persoane.

Ghidul de afaceri pentru start-up este un important rezultat al proiectului. Acesta cuprinde o introducere in educatia financiara si juridica necesara oricarui antreprenor la inceput de drum. Totodata, veti putea citi povesti despre meseriile promovate prin proiect, vazute prin ochii oamenilor care le practica cu pasiune si dedicatie.

Evenimentul este totodata o oportunitate de networking intre antreprenorii la inceput de drum si antreprenori cu experienta. Sunt invitati atat reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai societatilor comerciale, ai organizatiilor neguvernamentale din Bucuresti, judetul Harghita si Giurgiu, si mai ales beneficiarii proiectului.

Mai multe informatii despre proiect puteti afla pe site-ul www.proiecte-europene.com/vietibune.

Kanabé Gabriella
Manager de proiect
VECO-ROM SRL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.