Job-uri
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
  
În numele partenerului său, 
companie multinațională de
Software Engineering,
societatea de recrutare Veco-Rom SRL caută:

 

.Net Developer (Software Engineer) – Miercurea Ciuc
 
                 A.      NR.  LOCURI VACANTE – mai multe pozitii, cu diferite nivele de experienta, inclusiv nivel Senior!
 
                 B.      COMPANIE

 

-       Companie multinationala de Software Engineering, parte a unei organizatii worldwide cu interese si prezente worldwide (NU Outsourcing).
-       Produsele / proiectele prestate de catre clientul nostru acopera diverse sectiuni ale Industriei Auto, folosind tehnologii moderne.
 
                 C.       PROIECT:                                                                                                                       
 
-       Aria de responsabilitate a postului presupune elaborarea (specificare, dezvoltare, test, integrare, mentenanta) software pentru aplicatii orientate obiect, desktop Windows, aplicatii care se pot folosi in ciclul de dezvoltare/testare/productie/service al autovehiculelor (sau componentelor inteligente al autovehicului):
-  Solutii  de software engineering universale pentru parametrizarea si diagnosticarea functiilor de control al (ECU-Electronic Control Unit) din autovehicule
-  Solutii pentru diagnosticare Cloud&Remote
-  Solutii pentru data logging/analyzing/monitoring
-  Solutii pentru simularea retelei de ECU in autovehicul
-  Solutii pentru programarea (flash programming) ECU-urilor
-       Aceste tool-uri sunt integrate intr-un Framework numit SoftingFramework. Frameworkul respectiv e un concept/proiect nou, modular, are componente reutilizabile, architectura flexibila, bine specificata. Dezvoltare pornita de la zero cu technologii moderne (ex WPF  MVVM). Este dezvoltat de mai multe echipe din Germania si Romania.
-       Clientii sunt in general producatori germani de autovehicule (dar nu numai) si furnizorii acestora.
-       Technology Stack: Visual Studio, .NET, C#, WPF, WCF, MVVM, PRISM, TFS/SVN, etc.
-       Durata proiectului: nedeterminata
-       Proiect pe termen lung
-       De asemenea caracteristic lucrului pe produs, pe langa activitati de dezvoltare feature-uri noi, exista si activitati specifice precum:
-   Refactorizari
-   Optimizari
-   Bugfixing
-   Studiul arhitecturii si Analiza impact al modificarilor
-   Review Tehnic (cod, specificatii de dezvoltare si testare)
-   Etc.
 
       D.   ECHIPELE DE PROIECT:                                                                                                                       

 

-       Metodologie de dezvoltare agila: SCRUM cu product owner in Germania.
-       Echipele sunt mixte; exista dezvoltatori si testeri atat in Germania cat si in Romania. In general managementul proiectului este in Germania. Motivul e legat de nevoia contactului des cu clientul in ce priveste cerintele acestuia.
-       In general echipele sunt mici dar foarte puternice; echipa cuprinde in acest moment 7 dezvoltatori. In general atributiile de design sunt asignate programatorilor seniori insa nu este o regula. Totul depinde de competentele acumulate. Avem si programatori foarte tineri care au rol foarte important in design-ul solutiilor.
-       Comunicarea e foarte frecventa, are loc in limba engleza. Exista fie meeting-uri ale echipei (videoconferinte) cat si sesiuni de comunicare peer-to-peer in general utilizand GotoMeeting, Skype, WebEX.
-       Relatie stransa cu echipa din Germania: convorbiri zilnice cu echipa din Germania si uneori si cu clientii companiei.
 
                  E.       ALTE ASPECTE:                                                                                                                       
 
-       Dupa cum ati dedus, job-ul are multe din spoecificul lucrului pe un produs.
Nu e  vorba de un proiect unde exista o data clara de inceput si una de sfarsit.  Durata alocarii la aceasta activitate in mod normal este nelimitata; nu se intrevede pe termen mediu vreo reducere ori intrerupere a acesteia. 
-       In general avem interval extreme de mici in alocarile echipei;  roadmap-ul release-urilor e planificat cu mult timp inainte
-        Trecerea pe alte proiecte e posibila insa in general nu e foarte frecventa. Motivul e legat de curba de invatare mare a tehnologiilor si domeniului, respectiv de planificarile pe termen lung a activitatilor ce pot fi afectate temporar. Insa daca sunt prevazute facute din timp (cateva luni pentru a putea lua actiunile cele mai bune pt proiectele afectate) nu e problema.
-       Procesul de selectie intern cuprinde o intalnire cu Team Leader-ul si Group Leaderul si eventual HR assistant. Cu aceasta ocazie se prezinta din nou compania, produsele, tehnologiile si se trece in revista experienta candidatului. Group Leaderul verifica si cunostintele tehnice prin intrebari punctuale (nu se fac teste sau probe practice).
-       Consideram ca recrutarea personalului e unul din procesele cela mai importante ale firmei, necesita o atentie speciala si din aceasta cauza de acestea se ocupa cele mai importante si experimentate persoane din staff-ul tehnic. Putem astfel oferi informatii de prima mana despre viziunea, cultura organnizationala, contextul job-ului respectiv alte informatii utile candidatului pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.
 
                  F.       PROFILUL POZITIEI:                                                                                                                       
 
-       Studii universitare tehnice in una din profilele (nu neaparat in aceasta ordine a importantei): Electronica si telecomunicatii, Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica – Informatica, Informatica Economica sau alt profil unde s-a studiat stiinta programarii calculatoarelor intensiv. Se admit si candidati pentru pozitii intermediare care sunt pe perioada studiilor de master dar au experienta acumulata pe pozitie de dezvoltator software pe tehnologiile cerute.
-       Criterii eliminatorii în procesul de selecție: C# .NET, OOP,
-       Bune practici in designul si dezvoltarea aplicatiilor desktop si nu numai
-       Profilul psihologic: pasionat pentru software aplicat in inginerie, dedicat, respecta angajamentele, invata si vrea sa se perfectioneze continuu, inteligent, bun communicator, bun cunoscator al limbii engleze sau germana, are o comunicare clara si coerenta.
  
                  G.       BENEFICII
 
-       Pachet salarial cu siguranta atractiv si pachete speciale pentru stimularea colaborarii pe termen lung
-       Echipa inalt calificata 
-       Proiecte provocatoare pentru clienti de marca din industria de profil 
-       Traininguri “in house” sau traininguri externe
-       Oportunitatea de a fi nu numai un dezvoltator software, ci un specialist complet care contribuie activ la design-ul solutiilor noastre 
-       Mediu de lucru informal si pozitiv 
 
 
 
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie pe
adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau Tel: 0266-317450, Mobil: 0743-096546.
 
În numele partenerului său, 
companie multinațională de Software Engineering,
societatea de recrutare Veco-Rom SRL caută:
 
C++ Developer (Software Engineer) – Miercurea Ciuc
 
A.      NR.  LOCURI VACANTE – mai multe pozitii, cu diferite nivele de experienta, inclusiv nivel Senior!
 
B.      COMPANIE
 
-       Companie multinationala de Software Engineering, parte a unei organizatii worldwide cu interese si prezente worldwide (NU Outsourcing).
-       Produsele / proiectele prestate de catre clientul nostru acopera diverse sectiuni ale Industriei Auto, folosind tehnologii moderne.

 

C.    PROIECT: 
 
-       Aria de responsabilitate a postului presupune elaborarea (specificare, dezvoltare, test, integrare, mentenanta) software pentru aplicatii orientate obiect, desktop Windows, aplicatii care se pot folosi in ciclul de dezvoltare/testare/productie/service al autovehiculelor (sau componentelor inteligente al autovehicului):
-  Solutii  de software engineering universale pentru parametrizarea si diagnosticarea functiilor de control al (ECU-Electronic Control Unit) din autovehicule
-  Solutii pentru diagnosticare Cloud&Remote
-  Solutii pentru data logging/analyzing/monitoring
-  Solutii pentru simularea retelei de ECU in autovehicul
-  Solutii pentru programarea (flash programming) ECU-urilor
-  Solutii pentru mobile applications – Apps 4 Mobile Devices (iOS, Android)
-       Aceste tool-uri se reunesc sub numele generic de ‘VCI Communication Framework’ sau VCF.
-       Clientii sunt in general producatori germani de autovehicule (dar nu numai) si furnizorii acestora.
-       Aplicatia exista si e instalata la clienti. Exista un roadmap de noi release-uri periodice ce includ in general noi feature-uri, implementari de noi standarde, fix-uri.
-       Technology Stack: Visual Studio, C++, STL, Boost, Python, SVN, CMake, XML etc.
-       Durata proiectului: nedeterminata
-       Proiectul este pe termen lung si presupune si o faza de re-engineering in care gradual tool-urile incluse vor suferi un refactoring al interfetei utilizator spre .NET (WPF). Din acest motiv sunt binevenite si cunostinte de WPF, WCF.
-       De asemenea caracteristic lucrului pe produs, pe langa activitati de dezvoltare feature-uri noi, exista si activitati specifice precum:
-   Refactorizari
-   Optimizari
-   Bugfixing
-   Studiul arhitecturii si Analiza impact al modificarilor
-   Review Tehnic (cod, specificatii de dezvoltare si testare)
-   Etc.

 

 D.   ECHIPELE DE PROIECT:
 
-       Metodologie de dezvoltare agila: SCRUM cu product owner in Germania.
-       Echipele sunt mixte; exista dezvoltatori si testeri atat in Germania cat si in Romania. In general managementul proiectului este in Germania. Motivul e legat de nevoia contactului des cu clientul in ce priveste cerintele acestuia.
-       In general echipele sunt mici dar foarte puternice; echipa cuprinde in acest moment 7 dezvoltatori. In general atributiile de design sunt asignate programatorilor seniori insa nu este o regula. Totul depinde de competentele acumulate. Avem si programatori foarte tineri care au rol foarte important in design-ul solutiilor.
-       Comunicarea e foarte frecventa, are loc in limba engleza. Exista fie meeting-uri ale echipei (videoconferinte) cat si sesiuni de comunicare peer-to-peer in general utilizand GotoMeeting, Skype, WebEX.
-       Relatie stransa cu echipa din Germania: convorbiri zilnice cu echipa din Germania si uneori si cu clientii companiei.

 

E.     ALTE ASPECTE:
 
-       Dupa cum ati dedus, job-ul are multe din spoecificul lucrului pe un produs.
Nu e  vorba de un proiect unde exista o data clara de inceput si una de sfarsit.  Durata alocarii la aceasta activitate in mod normal este nelimitata; nu se intrevede pe termen mediu vreo reducere ori intrerupere a acesteia. 
-       In general avem interval extreme de mici in alocarile echipei;  roadmap-ul release-urilor e planificat cu mult timp inainte
-        Trecerea pe alte proiecte e posibila insa in general nu e foarte frecventa. Motivul e legat de curba de invatare mare a tehnologiilor si domeniului, respectiv de planificarile pe termen lung a activitatilor ce pot fi afectate temporar. Insa daca sunt prevazute facute din timp (cateva luni pentru a putea lua actiunile cele mai bune pt proiectele afectate) nu e problema.
-       Procesul de selectie intern cuprinde o intalnire cu Team Leader-ul si Group Leaderul si eventual HR assistant. Cu aceasta ocazie se prezinta din nou compania, produsele, tehnologiile si se trece in revista experienta candidatului. Group Leaderul verifica si cunostintele tehnice prin intrebari punctuale (nu se fac teste sau probe practice).
-       Consideram ca recrutarea personalului e unul din procesele cela mai importante ale firmei, necesita o atentie speciala si din aceasta cauza de acestea se ocupa cele mai importante si experimentate persoane din staff-ul tehnic. Putem astfel oferi informatii de prima mana despre viziunea, cultura organnizationala, contextul job-ului respectiv alte informatii utile candidatului pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

F.   PROFILUL POZITIEI:
 
-          Studii universitare tehnice in una din profilele (nu neaparat in aceasta ordine a importantei): Electronica si telecomunicatii, Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica – Informatica, Informatica Economica sau alt profil unde s-a studiat stiinta programarii calculatoarelor intensiv. Se admit si candidati pentru pozitii intermediare care sunt pe perioada studiilor de master dar au experienta acumulata pe pozitie de dezvoltator software pe tehnologiile cerute.
-          Criterii eliminatorii în procesul de selecție: C++, OOP,
-          Bune practici in designul si dezvoltarea aplicatiilor desktop si nu numai
-       Profilul psihologic: pasionat pentru software aplicat in inginerie, dedicat, respecta angajamentele, invata si vrea sa se perfectioneze continuu, inteligent, bun communicator, bun cunoscator al limbii engleze sau          germana, are o comunicare clara si coerenta.

 

 G.  BENEFICII:
 
-       Pachet salarial cu siguranta atractiv si pachete speciale pentru stimularea colaborarii pe termen lung
-       Echipa inalt calificata 
-       Proiecte provocatoare pentru clienti de marca din industria de profil 
-       Traininguri “in house” sau traininguri externe
-       Oportunitatea de a fi nu numai un dezvoltator software, ci un specialist complet care contribuie activ la design-ul solutiilor noastre 
-       Mediu de lucru informal si pozitiv.
 
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie pe
 
adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau Tel: 0266-317450, Mobil: 0743-096546.
 
În numele partenerului său,
companie de Speditie din Bucuresti,
societatea de recrutare Veco-Rom SRL caută
 

AGENT TRANSPORT / EXPEDITOR INTERNAȚIONAL – BUCUREȘTI

 
RESPONSABILITĂȚI
 
·      Intermediere servicii de transport, prin următoarele demersuri:
Contactarea clientului in vederea preluării unei comenzi
Acceptarea comenzii
Introducerea sarcinii preluate de la client
Transmiterea Confirmării de Comandă
Contactarea transportatorului in vederea plasării comenzii
Introducerea comenzii plasate către furnizor
Transmiterea comenzii către furnizor
Verificarea derulării comenzii
Acuratetea informațiilor introduse in sistemul de lucru informatic
Acuratețea datelor furnizate, atât către client, cât și către transportator
·     Gestionarea și consolidarea rețelei existente de clienți (Germania, Olanda, Belgia etc.) si transportatori.
·     Dezvoltarea portofoliului de clienți si transportatori.
 
CERINȚE
 
-                       Cunoașterea unei limbi de circulație internațională (engleză, germană sau franceză), la nivel ridicat, scris și vorbit
-                       Studii medii sau superioare
-                       Comunicativ, creativ și inovativ în rezolvări
-                       Bune abilități de comunicare și negociere
-                       Experiența în domeniu este de preferat
 
CE OFERIM
 
-         Loc de muncă plin de provocări într-o companie stabilă
-         Venituri corelate cu realizări (salariu fix competitiv plus bonus de performanță)
-        Formare profesională si posibilități reale de avansare
-         Lucru în echipă într-un mediu motivant.
 
Pentru a aplica, așteptăm CV-ul Dvs, împreună cu o scurtă scrisoare de intenție
pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
 
respectiv vă stăm la dispoziție pe Tel. 0266 317450, 0743 096546.

În numele partenerilor săi,
companii de Speditie din M-Ciuc, respectiv Odorheiu Secuiesc
societatea de recrutare Veco-Rom SRL caută

AGENT TRANSPORT / EXPEDITOR INTERNATIONAL – MIERCUREA CIUC & ODORHEIU SECUIESC

RESPONSABILITĂȚI 
 
Intermediere servicii de transport, prin următoarele demersuri:
Contactarea clientului in vederea preluării unei comenzi
Acceptarea comenzii
Introducerea sarcinii preluate de la client
Transmiterea Confirmării de Comandă
Contactarea transportatorului in vederea plasării comenzii
Introducerea comenzii plasate către furnizor
Transmiterea comenzii către furnizor
Verificarea derulării comenzii
Acuratetea informațiilor introduse in sistemul de lucru informatic
Acuratețea datelor furnizate, atât către client, cât și către transportator
Gestionarea și consolidarea rețelei existente de clienți si transportatori.
 Dezvoltarea portofoliului de clienți si transportatori.
 
CERINȚE
 
-                     Cunoașterea limbii române la nivel avansat, scris și vorbit
-                      Cunoașterea unei limbi de circulație internațională (engleză, germană sau franceză), la nivel ridicat, scris și vorbit
-                      Studii medii sau superioare
-                      Comunicativ, creativ și inovativ în rezolvări
-                       Bune abilități de comunicare și negociere
-                       Experiența în domeniu este de preferat
 
CE OFERIM
 
-        Loc de muncă plin de provocări într-o companie stabilă
-        Venituri corelate cu realizări (salariu fix competitiv plus bonus de performanță)
-         Formare profesională si posibilități reale de avansare
-        Lucru în echipă într-un mediu motivant. 

 

Pentru a aplica, așteptăm CV-ul Dvs, împreună cu o scurtă scrisoare de intenție
pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
respectiv vă stăm la dispoziție pe Tel. 0266 317450, 0743 096546.

Căutăm șoferi TIR cu Experiență companie Olandeză

 

Veco-Rom, societate de recrutare a forței de muncă din Miercurea Ciuc, caută șoferi TIR pentru transport INTERNAȚIONAL.

Cerințe: 

  • Minim un an de experiență pe transport internațional;
  • Limba Engleză sau Germană pe nivel conversațional;
  • Deținerea permisului de conducere categoriile CE;
  • Deținerea unui atestat de marfă;
  • Deținerea unui card tahograf;

Beneficii:

  • Camioane noi (Euro 5 și Euro 6) 
  • Oferta financiară variază între 1800-2000 Euro (salariu fix + diurnă + bonusuri)
  • Pachet Premium de asigurare medicală la Regina Maria
  • Transportul este suportat de către companie


Program de lucru: 6 săptămâni cu 2 săptămână acasă. 

Angajarea se face pe România.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție prin telefon de Luni până Vineri între orele: 09.00-16.00