Acasa
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Video povestea meseriilor

 

image

Conferinta finala a proiectului “Sansa unei vieti mai bune”

 

Proiectul meseriilor care ne inspira se incheie cu o conferinta la IMPACT HUB Bucuresti (strada Halelor nr. 5), joi 17 decembrie, intre orele 13:00 si 14:00. Cu aceasta ocazie vom inaugura expozitia de fotoreportaje care portretizeaza angajatii la locul de munca, un scurt documentar cu intervirile unor oameni care ne-au inspirat prin meseria lor, precum si Ghidul de afaceri pentru start-up.

Citeste tot articolul ►

MESERIA CA O JOACA DE COPII

Pentru majoritatea dintre noi, jobul inseamna responsabilitate imbinata cu seriozitate si profesionalism. Putem fi oricum in viata personala, dar cand pasim pe usa suntem fie la costum,  fie pe tocuri. In cea mai relaxanta situatie, in tenesi, dar cu aceleasi griji si probleme ce devin parte din rutina. Cati dintre noi insa ne simtim inca in suflet copii? Sau nu am renuntat la pofta de joaca? Este posibil sa faci o cariera in “arta jocului”?

Rar oamenii cu care ne intersectam sunt “una cu meseria”, predestinati pentru ceea ce fac. Acum 4 ani si 3 luni, personajul nostru, Narcisa, a facut schimbarea majora in viata ei. A renuntat la o functie de conducere in favoarea meseriei de suflet: babysitter.

Citeste tot articolul ►

Viziunea noastra

“Sansa unei vieți mai bune” revitalizează meseriile indispensabile societății, precum: contabilă, vânzătoare, cosmeticiană, bonă, patiser, lucrător produse lactate, meserii ignorate și puțin vizate ca opțiuni în carieră de către tineri.

Meseriile bine făcute contribuie la calitatea vieții și binele întregii societăți. Prin acest proiect ne-am propus să valorizam talentul și aptitudinile personale ale individului pentru a excela în carieră, să apreciem mai mult: meticulozitatea în a lucra cu cifrele, creativitatea culinară, entuziasmul pentru creșterea animalelor și produsele alimentare tradiționale, deschiderea de a lucra cu oamenii, atenția pentru îngrijirea și igiena corpului și dragostea pentru copii.

NEWSLETTER

Daca vrei sa fii la curent cu activitatile proiectului Sansa unei vieti mai bune, inscrie-te la newsletter-ul nostru.